Valikko Sulje
Kuvassa aseseppä Matti Talvitie
Liikkeessä sinua palvelee aseseppä Matti Talvitie

Ase- ja korjausliike Talvitie Oy on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1987 alkaen. Yrityksen perusti aseseppä Matti Talvitie Kemiöön. Vuonna 1995 perhe Talvitie muutti Sauvoon, Turun ja Salon välimaastoon, ja aseliike siinä samassa.

Tarjoamme asiakkaillemme metsästävän asesepän sekä kokeneen kilpa-ampujan asiantuntijapalvelut joustavin aukioloajoin. Toimintamme on alusta lähtien perustunut toimimiseen niin sanottuna täyden palvelun talona. Kiikariasennukset (myös pikajalustat), äänenvaimentimet ja asekorjaukset hoituvat asianmukaisesti korjaamotilassamme.

Asevalikoimamme on yksi Suomen suurimmista ja laadukkaimmista. Varastosta löytyvät drillingit, kiväärit, rihlakot, haulikot, pienoiskiväärit sekä käsiaseet. Myös vasenkätisille / vasemmalta puolelta ampuville on runsaasti valinnanvaraa.

Kiikaritähtäimistä Docter, Meopta, Zeiss, Smidt&Bender ja Leupold ovat hyvin edustettuina varastossamme. Myös mm. Shirstone, Hawke ja useat muut merkit löytyvät hyllystä.

Patruunoiden kaliiberivalikoimaa uskallamme mainostaa Suomen laajimmaksi. Erikoistilauksena Saksasta saadaan lähes kaikkien kaliiberien patruunat toimitusmyyntinä.

Nettipalvelumme toimii myös mainiosti. Olemme yhtä lähellä sinua kuin lähin matkahuolto. Tilauksen voit hoitaa sähköpostilla ja puhelimitse. Toimitukset edullisesti ja nopeasti suoraan kotipaikkakunnallesi.

Kuvassa Ase- ja korjausliike Talvitie Oy
Tervetuloa edullisille ostoksille!