Valikko Sulje
Kuvassa aseseppä Matti Talvitie
Liikkeessä sinua palvelee aseseppä Matti Talvitie

Ase- ja korjausliike Talvitie Oy on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1987 alkaen. Aseliikkeen perusti aseseppä Matti Talvitie Kemiöön. Vuonna 1995 perhe Talvitie muutti Sauvoon, Turun ja Salon välimaastoon, ja asekauppa siinä samassa.

Tarjoamme asiakkaillemme metsästävän asesepän sekä kokeneen kilpa-ampujan asiantuntijapalvelut joustavin aukioloajoin. Toimintamme on alusta lähtien perustunut toimimiseen niin sanottuna täyden palvelun talona. Kiikariasennukset (myös pikajalustat), äänenvaimentimet ja asekorjaukset hoituvat asianmukaisesti metsästyskauppamme korjaamotilassamme.

Asevalikoimamme on yksi Suomen suurimmista ja laadukkaimmista. Varastosta löytyvät drillingit, kiväärit, rihlakot, haulikot, pienoiskiväärit sekä käsiaseet. Myös vasenkätisille / vasemmalta puolelta ampuville on runsaasti valinnanvaraa.

Kiikaritähtäimistä Docter, Meopta, Zeiss, Smidt&Bender ja Leupold ovat hyvin edustettuina varastossamme. Myös mm. Shirstone, Hawke ja useat muut merkit löytyvät hyllystä.

Patruunoiden kaliiberivalikoimaa uskallamme mainostaa Suomen laajimmaksi. Erikoistilauksena Saksasta saadaan lähes kaikkien kaliiberien patruunat toimitusmyyntinä.

Aseliikkeet ovat vuosien aikana vähentyneet Suomessa. Meidän asekaupan vahvuus on yli 30 vuotta kestäneen taipaleen aikana ollut edulliset hinnat ja monipuoliset asesepän palvelut. Meillä käy vakioasiakkaita lähiseudun lisäksi mm. Tampereelta, Espoosta, Helsingistä, Vantaalta sekä muualta Uudeltamaalta, Loimaalta, Forssasta, Tammisaaresta, Kuopiosta, sekä Lapista ja Ruotsista saakka. Kiitos kaikille uskollisille asiakkaillemme, teitä on ilo palvella. Haluamme tarjota erinomaisen kokemuksen jokaiselle myymälässämme asioivalle.

Asekauppamme nettipalvelu toimii myös mainiosti. Olemme yhtä lähellä sinua kuin lähin Matkahuolto. Tilauksen voit hoitaa sähköpostilla ja puhelimitse. Toimitukset edullisesti ja nopeasti suoraan kotipaikkakunnallesi.

Kuvassa Ase- ja korjausliike Talvitie Oy
Tervetuloa edullisille ostoksille!